Vacature! We zoeken een junior adviseur/onderzoeker

Ben je een (liefst snel beschikbare) publiekrechtjurist of (juridisch) bestuurskundige die net afgestudeerd is aan de universiteit of een paar jaar werkervaring heeft? Ben je nieuwsgierig, flexibel, pro-actief, analytisch ingesteld, kun je goed schrijven en pas je in een commerciële en dynamische werkomgeving? Dan zoeken we jou!

Werken bij Pro Facto betekent dat geen dag hetzelfde is. Je hebt een grote variatie in werkzaamheden in verschillende projecten en werkt daarin samen met enthousiaste en veelal jonge collega’s. Onze thuisbasis is een prachtig pand in hartje Groningen maar je bent (onder normale omstandigheden) ook regelmatig bij opdrachtgevers. Je gaat je bij ons bezighouden met zowel advies als met onderzoek. Wil je meer weten over wat we doen? Kijk rond onze site en of vraag het een van onze medewerkers (050 3139853)!

Je eerste aanstelling zal voor een half jaar zijn (32-40 uur per week) met perspectief op een langere/vaste aanstelling. De salariëring hangt af van je werkervaring, competenties en vaardigheden.

Iets voor jou? Stuur dan je cv en motivering (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Als je vragen hebt kun je bellen met Niko Struiksma (06-51820097).

Tags:

Pro Facto Tweets

Search